Danmarks nyeste golfmedie styres af nordjyske hænder. Nyhedssiden Wedge har nemlig hjemme i Aalborg, hvor journalist og iværksætter Kasper Ørkild står bag linjerne. Siden er for alvor blevet til i januar og har allerede over 100 daglige brugere efter en kort opstart.

Det unikke ved Wedge er, at det fokuserer på golfudstyr mere end professionelle spillere og turneringssejre. Dermed sigter siden altså efter det nørdede golfsegment, som lægger penge i golfudstyr. Der er nemlig flere danskere med interesse i eget golfspil end de store stjerners.

– Vi har det seneste halve år set flere golfmedier lukke ned i Danmark. Så det er et hårdt marked uden de store penge i det. Men jeg håber, at det specifikke fokus på udstyrsdelen kan vække interesse hos de danske golfspillere, fortæller Kasper Ørkild.

Det er heller ikke nogen forventning, at Wedge skal blive en levevej. Interessen for golf er nemlig udgangspunktet for iværksætteren, …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.