Tusind tak for medlemskabet af Dansk Iværksætter Forening, og lige så mange tak for CrowdNews. Jeg vil misbruge pladsen til at fortælle min personlige iværksætterhistorie. Jeg skal nok gøre det kort.

Jeg er journalist og fotograf og var de første 25 år i fast job. Lønmodtager med stort L. Livrem og seler. De sidste 10 år arbejdede jeg på en erhvervsavis, hvor jeg især lavede lederportrætter og iværksætterhistorier. De konkrete historier og lyset i øjnene hos mange af dem, jeg interviewede, smittede. Jeg fik lyst til selv at blive en af dem. Men med hvad? Og hvordan?

Jeg havde ingen klare ideer. Til gengæld havde jeg rigeligt med tvivl på min egen evne til at stå på egne ben.

Så ramte finanskrisen, og som bekendt ramte den ikke kun bankerne. På min arbejdsplads ytrede det sig med først én fyringsrunde pr. år, derefter to om året og til sidst tre om året. Jeg beholdt min stol og mit skrivebord frem til efteråret 2012. Så faldt hammeren. Heldigvis …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere