Lidt ananas i egen juice må vel være på sin plads ind imellem. Vi har hos Dansk Iværksætter Forening vundet en pris i kategorien Bedste Iværksætter Blogs 2017 hos mediet DigiAwards. Bag DigiAwards står kommunikationsbureauet Digitypes. De har fundet de blogs, som de mener leverer det bedste indhold til danske iværksættere, og her har bloggen CrowdNews og indholdet fra IVÆRKSÆTTEREN sikret en pris.

Det betyder dermed også, at der ikke kun skal lyde ros til os, men især også til alle jer, der har skrevet om jeres erfaringer, virksomheder, holdninger til iværksætteri og meget mere i inspirerende indlæg på CrowdNews-bloggen.

Om bloggen skriver DigiAwards:
Dansk Iværksætter Forening har faktisk hele to kilder til iværksættere, hvor der løbende udgives ny viden; Indlæg de selv skriver med nyheder og artikler til magasinet IVÆRKSÆTTEREN, men også deres CrowdNews, hvor brugerne selv kan bidrage med viden. Blandt artiklerne finder du mange gode portrætter og interviews med iværksættere, der giver god inspiration og indsigt i, hvordan andre håndterer det. Det er rigtig værdifult at se, hvordan ligesindede har gjort i forskellige situationer.
Digiawards.digitypes.dk

Vi glæder os over den inspiration og gejst, I giver hinanden, og vi ser spændt frem til alle jeres indlæg på CrowdNews i fremtiden.

Hvis du vil være med til at producere indhold til CrowdNews, så opret et gratis medlemskab her og del dine erfaringer.