På et tidspunkt er mange iværksættere kommet til det punkt, hvor virksomheden skal tage skridtet op til næste level. Mange bliver dog ofte bremset af, at man ikke har råd til at ansætte fuldtidsmedarbejdere.

I en virksomhed vil det normalt tage tre måneder at finde og hyre en fuldtidsmedarbejder og bagefter 3 måneder at indkøre vedkommende. For mange iværksættere er gabet fra behov til løsning derfor urimeligt stort.

Når en startup derimod gør brug af freelancespecialister, får virksomheden en konsulent med et bredt erfaringsgrundlag, der kan se mulighederne i ekspansion fra en helt ny vinkel.

Siden februar 2017 har flere end 3.000 freelancere tilmeldt sig på den digitale arbejdsplatform Worksome. Worksome er skabt ud fra en vision om at modernisere arbejdsmarkedet, så det passer til den måde flere og flere af ønsker at arbejde: frit, fleksibelt og fair betalt under gode vilkår. Langt hovedparten af konsulenterne, der har tilmeldt sig på Worksome, har …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.