Drømmer du om at finde finansiering til din idé, start-up eller etablerede virksomhed? Så bør du læse med her.

Jonathan Løw har bl.a. en baggrund som Business Accelerator & Investor hos Nordens største start-up fond, Accelerace. Derudover har han selv hentet venture investeringer til to af sine egne start-ups, ligesom Løw efterhånden har lyttet til over 500 pitches – fremragende såvel som katastrofale.

Hvis du nu eller i fremtiden søger investering til din idé eller spirende virksomhed, så vil Jonathan Løw foreslå dig at få styr på følgende syv områder, inden du står over for drømmeinvestoren…

Det første minut er afgørende
Hvis du ikke kan forklare den potentielle investor, hvorfor din virksomhed er til, og hvad den laver i løbet af det første minut, så har du allerede tabt dem. Omvendt så giver et godt første minut dig den fordel, at investorerne nu slapper af, fordi de har forstået din vision og din forretningsidé. Herefter har du bedre …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.