Aktieporteføljen – Community baseret innovation & værdiskabelse for virksomheder.

Digital forretningsstrategi

Skab nye forretningsmuligheder og udvikling med sociale medier og communities. Styrk din virksomhed med en veldefineret digital strategi som en naturlig del af den overordnede forretningsstrategi. Flere og flere virksomheder og organisationer er til stede på Facebook, Twitter, LinkedIn osv. For at sikre et stærkt og effektivt udbytte af den tid og de ressourcer, det kræver, er det nødvendigt med en målrettet indsats med fokus på målgrupper, drift og målbarhed.

Når du vælger at bruge sociale medier og digitale teknologier i professionelt øjemed, åbner du op for mulighederne for involvering og dialog med kunder og brugere. Med den rigtige tilgang kan denne interaktion bruges i udviklingen og test af nye produkter og services, samt som en stærk kanal til branding, salg, relationsopbygning og marketing. Der er derfor mange økonomiske og …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.