Aktieporteføljen – Community baseret innovation & værdiskabelse for virksomheder. Digital forretningsstrategi Skab nye forretningsmuligheder og udvikling med sociale medier og communities. Styrk din virksomhed med en veldefineret digital strategi som en naturlig del af den overordnede forretningsstrategi. Flere og flere virksomheder og organisationer er til stede på Facebook, Twitter, LinkedIn osv. For at sikre et stærkt og effektivt udbytte af den tid og de ressourcer, det kræver, er det nødvendigt med en målrettet indsats med fokus på målgrupper, drift og målbarhed. Når du vælger at bruge sociale medier og digitale teknologier i professionelt øjemed, åbner du op for mulighederne for involvering og dialog med kunder og brugere. Med den rigtige tilgang kan denne interaktion bruges i udviklingen og test af nye produkter og services, samt som en stærk kanal til branding, salg, relationsopbygning og marketing. Der er derfor mange økonomiske og udviklingsmæssige fordele ved at integrere digitale og sociale medier som en målbar, integreret del af forretningsplanen. Alt ovenstående og meget mere kan Aktieporteføljen hjælpe din virksomhed med. Vores finansielle økokultur: https://www.facebook.com/groups/aktieportefoljen/ Her kan I læse mere om hvad AP-Nordic kan gøre for din virksomhed. Webside : https://aktieportefoljen.dk


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind