Styrken i et stort fællesskab ligger gemt i vores mange forskelligheder. Vi mennesker udgør en masse små dele der tilsammen udgør et fællesskab – Det er forskelligheder som gør fællesskabet stærkt. Alle kan få brug for det der skabes i et fællesskab. Nogle gange må man hjælpes ad for at opnå de mange goder et fællesskab kan opnå. Vi arbejder hårdt på at skabe en ånd – et community der sikrer en forskel for vores medlemmer – hvor oplever I ellers det ? Det er ikke muligt ene mand/dame at ringe til Nordnet/Saxo Bank og ønske lavere kurtage mm. Tager vi derimod på besøg med Jeres 42.000 stemmer i ryggen, så skal jeg love Jer for at der er en anden lydhørhed ! Jo stærkere vort fællesskab bliver des mere pondus har vi i vores stræben efter bedre forhold for alle her i Aktieporteføljen. Berig derfor jeres netværk med en julegave i form af et medlemsskab af AP. https://www.facebook.com/groups/aktieportefoljen/ Sammen er vi alle stærkere ! God Jul.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind