I marts 2017 fik Dansk Iværksætter Forening ny bestyrelse. Siden marts er snørebåndene strammet og piben har fået en anden lyd. Dansk Iværksætter Forening skal være Danmarks største iværksætternetværk.

Med fornyet energi kom Dansk Iværksætter Forening ud af en gennemgående oprydning, i gamle systemer og processer.

Støv og krøllede papirer blev fejet væk og ud kom et gratis medlemskab. Medlemmer kunne nu nyde alt indholdet fra IVÆRKSÆTTEREN og CrowdNews, der nu var samlet på d-i-f.dk og få invitationer til events helt uden beregning.

Sammen med den nye medlemsstruktur blev konceptet bag IVÆRKSÆTTEREN ligeledes gået i sømmene. Arbejdet resulterede i en tiltrængt modernisering, hvor faste artikelkategorier, et stort visuelt fokus og flere sider af brede sig på skulle danne grundstenen til at gøre IVÆRKSÆTTEREN til Danmarks førende startup-medie.

Magasinet er i løbet af året blevet delt ud til tech-events i København, væksthuse, …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.