At starte en virksomhed er og vil være noget af det hårdeste, du nogensinde kommer til. Hav derfor fokus på at eksekvere. Din idé bliver ikke bedre ved at bruge for lang tid på at raffinere den, lyder opfordringen fra administrerende direktør for Airhelp, Henrik Zillmer.

Iværksætteri handler om at have det rigtige kompetencesæt og viljen til at sætte handling bag sine ord. At eksekvere. Mere end bare at få den gode idé. Sådan lyder det fra den erfarne iværksætter og nuværende administrerende direktør fra Airhelp, Henrik Zillmer.

Iværksættere skal i dag fokusere mere på at være resultatorienterede, handlekraftige og målrettet i opstartsfasen end raffinere deres iværksætteridé, lyder det fra Henrik.

Selv har Henrik oplevet iværksætteri fra den værste side. Inden han fik skabt Airhelp, som i dag har vokset sig til  at være en global virksomhed, tjente virksomheden ingen penge de første to år virksomheden …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.