Nogle synes det kan være ensomt at være iværksætter i sit eget lille enkeltmandsfirma… Specielt når firmajulefrokosten skal holdes med sig selv. Iværksætterlivet behøver ikke, at være en ensom maratonpræstation. Jeg er ganske ny iværksætter. Min lille enkelmadsvirksomhed blev født i 2017, Spirekassen består af mig. Jeg er uddannet Jordbrugsteknolog og har en handelsuddannelse i Afsætning. Spirekassen sælger frø til private på nettet. Hverdagen er fyldt af timer foran computeren, men alene føler jeg mig ikke. Meget tidligt i mit iværksætterforløb rakte jeg ud efter netværk. Netværk af andre, der brænder for iværksætteri. Det første jeg valgte var, at kontakte mit lokale Erhvervsråd på Stevns og igennem dem fik jeg hurtigt et lokalt netværk. Jeg bliv en del af ”Stevns Råstof” og det gjorde mig synlig lokalt. Herefter opdagede jeg ”Dansk Iværksætter Forening” blev medlem og er herefter en flittig læser af ”Iværksætteren”. Jeg deltog flittigt på en del arrangementer igennem Dansk Iværksætter Forening i, iværksætterugen. Det er skønt, at vide der er andre ligesom mig. Ildsjæle der har en mission, et ønske og ikke mindst et drive til, at ville og turde være andet end lønmodtager. Jeg er også en flittig bruger af Facebookgruppen ”Iværksætter netværk”. Et forum med ca. 47.000 medlemmer. Det helt specielle ved dette netværk er, at vi hjælper hinanden på kryds og tværs. Jeg har selv budt ind med min viden om SEO og har fået hjælp retur omkring Nyhedsbreve og MailChimp. Ydelser og viden bliver byttet ganske gratis. Vi snuser til hinandens brancher og byder ind hvor vi kan. Det tænker jeg er unikt og det giver mig en oplevelse af et stærkt fællesskab. Jeg er helt sikker på, at nye samarbejder opstår og konstellationer jeg ikke lige havde forudset. Jeg vil slutte af med at ønske jer alle en glædelig Jul og et lykkebringende Nytår. Må vi alle opleve et spændende iværksætterår i 2018. Spirekassen Christine Wiemann


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind