Nogle synes det kan være ensomt at være iværksætter i sit eget lille enkeltmandsfirma… Specielt når firmajulefrokosten skal holdes med sig selv. Iværksætterlivet behøver ikke, at være en ensom maratonpræstation. Jeg er ganske ny iværksætter. Min lille enkelmadsvirksomhed blev født i 2017, Spirekassen består af mig. Jeg er uddannet Jordbrugsteknolog og har en handelsuddannelse i Afsætning. Spirekassen sælger frø til private på nettet.
Hverdagen er fyldt af timer foran computeren, men alene føler jeg mig ikke. Meget tidligt i mit iværksætterforløb rakte jeg ud efter netværk. Netværk af andre, der brænder for iværksætteri. Det første jeg valgte var, at kontakte mit lokale Erhvervsråd på Stevns og igennem dem fik jeg hurtigt et lokalt netværk. Jeg bliv en del af ”Stevns Råstof” og det gjorde mig synlig lokalt. Herefter opdagede jeg ”Dansk Iværksætter Forening” blev medlem og er herefter en flittig læser af ”Iværksætteren”. Jeg deltog …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.