Nogle synes det kan være ensomt at være iværksætter i sit eget lille enkeltmandsfirma… Specielt når firmajulefrokosten skal holdes med sig selv. Iværksætterlivet behøver ikke, at være en ensom maratonpræstation. Jeg er ganske ny iværksætter. Min lille enkelmadsvirksomhed blev født i 2017, Spirekassen består af mig. Jeg er uddannet Jordbrugsteknolog og har en handelsuddannelse i Afsætning. Spirekassen sælger frø til private på nettet.
Hverdagen er fyldt af timer foran computeren, men alene føler jeg mig ikke. Meget tidligt i mit iværksætterforløb rakte jeg ud efter netværk. Netværk af andre, der brænder for iværksætteri. Det første jeg valgte var, at kontakte mit lokale Erhvervsråd på Stevns og igennem dem fik jeg hurtigt et lokalt netværk. Jeg bliv en del af ”Stevns Råstof” og det gjorde mig synlig lokalt. Herefter opdagede jeg ”Dansk Iværksætter Forening” blev medlem og er herefter en flittig læser af ”Iværksætteren”. Jeg deltog …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere