At starte en virksomhed er i forvejen en omfattende omgave, og med en online profil for virksomheden er der endnu mere, du skal være opmærksom på. Det at starte en hjemmeside er nemlig alene ikke nok, du skal nemlig også være opmærksom på SEO på din side. Og der er mange faldguber man nemt kan falde i. Da jeg var med til at starte Go’ Kvote 2, TailorWeb og var med til at arbejde med SEO for Samlino.dk og HeyStocks opdagede jeg mange af dem, faldt selv i en del, og vil nu hjælpe iværksættere landet over med at slippe udenom dette.

Noget af det allerførste, og måske meget basale, du skal tænke på, når du starter din hjemmeside er, hvorvidt din hjemmeside skal vises med eller uden www. foran domænet. Den af de løsning, som du ønsker ikke skal fremgå, skal redirectes med et såkaldt 301-redirect.

Opretter man sin side i …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.