Af Cecilie Fuhlendorff
Foto: Kristian Ridder Nielsen

På en mandag i november blev Årets IVÆKSTprisuddeling afholdt. I år var det 10 års jubilæum, og det blev en fest for vindere og nominerede. Den 13. november bød på gode historier, networking og selvfølgelig prisoverrækkelser. Årets særpris var udvalgt i forlængelse af temaet for årets Global Entrepreneur Week, som blev skudt i gang samme dag, og var derfor en pris, der hyldede årets Startup/Corporate Collab. Udover Særprisen var kategorierne: Årets Væksteventyrer, Årets Mønsterbryder, Årets Idealist, Årets Unge Håb og Årets Vovehals.

I alt 36 kandidater var nominerede i de seks forskellige kategorier. Kandidaterne repræsenterede forskellige aldersgrupper, hvor den yngste iværksætter blot var 11 år gammel og den ældste 54 år. Iværksætternes virksomheder var inden for 15 forskellige brancher, og især servicebranchen var velrepræsenteret med hele otte virksomheder i kandidatfeltet. Størstedelen …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere