Danmark er et af de mest digitale samfund i verden, men virksomhederne mangler digitale kompetencer og bruger ikke digitale løsninger i tilstrækkelig grad. Den manglende digitalisering af danske virksomheder kan koste Danmark dyrt i vækst og arbejdspladser.

Af Jonas Madsen og Maria Jensen Guy

Danmarks konkurrenceevne afhænger af vores evne til at omfavne digitale løsninger. Du og jeg shopper, søger og prissammenligner på internettet som aldrig før. Internethandlen slår rekord gang på gang, men oftest sendes pengene ud af landet. Hvis danske

virksomheder skal byde udenlandske spillere op til dans, kræver det adgang til digitale kompetencer og en klar digital prioritering. Det er to nøgleord, der definerede 2017 i Succes Online.

Succes Online er et partnerdrevet initiativ med det smukke …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.