Da de startede som praktikanter i en startup-virksomhed, gik det op for dem, hvad Facebook kan som annonceplatform. Herefter startede de deres eget bureau, hvor de kom til at stifte bekendtskab med funding-platformen Kickstarter. I dag har skaberne bag The Marketing Guy rejst mere end 10 millioner kr. til deres kunder og været involveret i nogle af de mest succesfulde Kickstartere i Norden. Nu er Nick Traulsen og Patrick Wolffgang fra The Marketing Guy klar til at give sin viden videre og lære dig, hvordan du får succes med din Kickstarter-kampagne.

 

Af Cecilie Fuhlendorff

Det kræver mere, end man tror, at lave en succesfuld Kickstarter-kampagne – det er hovedbudskabet fra de to skabere af The Marketing Guy, Nick Traulsen og Patrick Wolffgang. De har specialiseret sig i at hjælpe kunder med marketing og annoncering, og det hele startede for et par år siden, hvor de selv fik …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere