I 2017 sprang jeg ud og blev iværksætter. Det har været en forunderlig rejse fuld af mange nye udfordringer næsten hver dag. Ikke mindst udfordringer som jeg ikke lige havde forudset eller på nogen måde planlagt. Ingen dage har været ens og min hverdag har været fyldt af en ny og helt anden arbejdsglæde end da jeg var gennemsnits lønmodtager i det Offentlige.
Min lille nye virksomhed Spirekassen var en spirende idé jeg har haft i mange år, men først nu har gjort noget seriøst ved. Spirekassen er en frøhandel, hvor jeg sælger frø til privates drivhus, køkkenhave, altaner og byhaver. Jeg har en baggrund som gartner og en handels uddannelse i afsætning. Som iværksætter er der tusinde ting at tage stilling til. Blandt andet hvilke leverandører jeg ønsker at samarbejde med. Jeg tror mange er mest trygge ved, at bruge danske leverandører fordi vi som udgangspunkt taler samme sprog og har samme kultur. Måske er mange bange for at blive snydt af udenlandske …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.