I 2017 sprang jeg ud og blev iværksætter. Det har været en forunderlig rejse fuld af mange nye udfordringer næsten hver dag. Ikke mindst udfordringer som jeg ikke lige havde forudset eller på nogen måde planlagt. Ingen dage har været ens og min hverdag har været fyldt af en ny og helt anden arbejdsglæde end da jeg var gennemsnits lønmodtager i det Offentlige.
Min lille nye virksomhed Spirekassen var en spirende idé jeg har haft i mange år, men først nu har gjort noget seriøst ved. Spirekassen er en frøhandel, hvor jeg sælger frø til privates drivhus, køkkenhave, altaner og byhaver. Jeg har en baggrund som gartner og en handels uddannelse i afsætning. Som iværksætter er der tusinde ting at tage stilling til. Blandt andet hvilke leverandører jeg ønsker at samarbejde med. Jeg tror mange er mest trygge ved, at bruge danske leverandører fordi vi som udgangspunkt taler samme sprog og har samme kultur. Måske er mange bange for at blive snydt af udenlandske samarbejdspartnere. Jeg valgte alligevel meget hurtigt samarbejde med udlandet. Jeg opdagede, at der var uanede af muligheder i verden omkring os. Igennem mit lokale Erhvervsråd blev jeg henvist til Enterprise Europe Network, Væksthus Sjælland som er et gratis b2b-netværk, der hjælper virksomheder med at finde partnere, projekter og teknologier i EU. At samarbejde med dem, gjorde forskellen for mig og Spirekassen. Enterprise Europe Network fandt netop den type af virksomhed jeg havde brug for at samarbejde med. Det var nemt og hurtigt at finde samarbejdspartnere til Spirekassen da Enterprise Europe Network har samarbejdspartnere i hele EU, med lokalkendskab i hvert enkelt land. Mine kommende samarbejdspartnere blev validerede så jeg sikkert og trygt kunne sende penge til udlandet og forvente at få varer i retur.
Her i december 2017 har jeg fået anden levering af varer fra mine udenlandske samarbejdspartnere. Det handelsmæssige samarbejde har kørt på skinner. Dialogen forgår på engelsk og de sproglige udfordringer har været minimale. Alle aftaler er overholdt og leveringerne er kommet til tiden. Fragten til Danmark har heller ikke voldt udfordringer. Enterprise Europe Network gjorde det muligt for mig, at have et bredt fokus på leverandører udenfor Danmark, hvilket er en mulighed alle virksomheder bør overveje.
Alt i alt synes jeg også, at mine kunder får det bedst tænkelige produkt. Mit produktudvalg er med en anden dybde og kvalitet end mine konkurrenters fordi jeg har set bredt ud i Europa. Eksempelvis er der flere frø i de poser jeg sælger til de danske kunder. Ikke mindst til en rigtig god pris i forhold til danske forhold generelt. Fremtiden for Spirekassen er mere handel med Europæiske lande godt hjulpet af Enterprise Europe Network, Væksthus Sjælland.
Hilsen
www.Spirekassen.nu
Christine