I slipstrømmen på iværksætter-indlægget i Børsen om vokseværk, fodfejl og rettidig vækst, har vi i studido.com haft en lærerig rejse, som vi vover at dele ud af. Vi har udviklet et koncept, som har oplevet meget vækst på kort tid. Selvom at vi har skaleret hurtigt, så har vi også begået nogle kostelige fejl. Netop derfor er det relevant, at man ikke kun husker THE DO’s men også THE DONT’s. I studido.com har vi haft vokseværk, men når kroppen vokser, er det ikke altid at benene gør, som hovedet siger. Her kommer vores oplevelser med fodfejl, når man vokser hurtigt.

Det starter godt
Vi har opfundet og udviklet en deleøkonomisk platform for lektiehjælp. Vores value proposition er skart; 10 tutoring-lektioner om måneden for kun 199 kr. Vi vokser både gennem social, øvrigt online, TM, Field, m.m. Vores mange salgskanaler giver hurtigt succes, og vi har naturligvis armene over hovedet.

Men…

Fejlvurder ikke dit MVP
Den første fejl, vi begik, var at …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.