Hej
Der en nogle udfordringer ved at gå til andre lande:
– der er oversættelse
– logistik (især returvarer)
– Norge er ikke et EU land, så særlige regler omkring toll
– at få skabt trafik til siden

Mine input er baseret på mine erfaring med at få http://www.magic4eyes.dk til Norge med http://www.magic4eyes.no og til Tyskland med http://www.magic4eyes.de

Jeg synes personligt ikke, at oversættelse er så vanskeligt – det er relativt nemt at finde hjælp via studerende eller bureauer alt efter ønsket niveau.

Mht. Norge så er det værd at være opmærksom på, at der er pt. en skattefri tollgrense på 350 kr inkl fragt, så har du relative billige produkter med en forholdsvis fornuftig indtjening, så er det interessant, og min norske webshop sælger allerede nu efter knap et par år på samme niveau som den danske eller mere – læs mere her: http://toll.no/no/handle-pa-internett/350-kronersgrensen/

Mht. til logistik, så har jeg ikke så mange erfaringer med …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.