Moneybanker startede ud i 2012 som en dansk sammenligningsservice med fokus på Danmark. I takt med en stigende interesse og popularitet valgte vi hos Moneybanker at kigge mod udlandet som det næste skridt. Dette skridt har vi lært rigtig meget af, og selvom det har givet nogle ekstra arbejdstimer, ville vi ikke have været disse erfaringer foruden.

Vores råd vedrørende ekspansion til udlandet går på:

– Det er essentielt at du kender din målgruppe tilstrækkeligt. Det er ikke nok, at du tager udgangspunkt i din danske målgruppe, da der kan være væsentlige forskelle mellem nationaliteter. Hos Moneybanker har vi haft gode erfaringer med at starte med at investere småt i begyndelsen af ekspansionen til et givent nyt marked, hvorefter vi har kørt en række tests for at undersøge, hvad der virker. Det har oftest vist sig som værende de rigtige valg, da nogle initiativer har vist sig som værende mindre rentable aktiviteter. Det har …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.