Tre iværksættere slog i starten af 2017 hovederne sammen for at stifte Ehandelsdagen. En dag med værdiskabende foredrag og netværk i verdensklasse. En dag der vil give online virksomheder et boost i den rigtige retning.

Under sloganet “Vækst din forretning med værdiskabende foredrag og mød andre e-købmænd” tog Søren Sieg Jensen, Udvikler og partner hos Cykelpartner.dk, og Dennis Svingholm Drejer, Indehaver hos Rito.dk, fat i iværksætteren Lise Korsgaard, som lever af at koordinere events for iværksættere.

Sammen fik de første version af Ehandelsdagen ud over rampen i 2017.

De tre iværksættere er nu aktuelle igen med anden version af Ehandelsdagen, som afholdes d. 8. februar 2018 i Skive.

Allerede nu meldes det, at ca. 50% af de 219 ledige billetter er solgt.

Emnerne for 2018-versionen er blandt andre kundeservice, returnering, eksport og online markedsføring i både ind- og udland.