Tre iværksættere slog i starten af 2017 hovederne sammen for at stifte Ehandelsdagen. En dag med værdiskabende foredrag og netværk i verdensklasse. En dag der vil give online virksomheder et boost i den rigtige retning.

Under sloganet “Vækst din forretning med værdiskabende foredrag og mød andre e-købmænd” tog Søren Sieg Jensen, Udvikler og partner hos Cykelpartner.dk, og Dennis Svingholm Drejer, Indehaver hos Rito.dk, fat i iværksætteren Lise Korsgaard, som lever af at koordinere events for iværksættere.

Sammen fik de første version af Ehandelsdagen ud over rampen i 2017.

De tre iværksættere er nu aktuelle igen med anden version af Ehandelsdagen, som afholdes d. 8. februar 2018 i Skive.

Allerede nu meldes det, at ca. 50% af de 219 ledige billetter er solgt.

Emnerne for 2018-versionen er blandt andre kundeservice, returnering, eksport og …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere