Det kommer næppe bag på nogen, at forandringer i et marked kan have store konsekvenser for din virksomhed – især hvis du ikke følger med. De seneste år har vi diskuteret hvordan de hastige forandringer og forstyrrelser, forbundet med toptunede digitale forretningsmodeller, kan påvirke danske virksomheder. Din forretning skal være til stede på nettet. En digital tilstedeværelse er uundværlig, selvom det for flere kan virke uoverskueligt. Er du endnu ikke i gang, eller mangler du overblik over processen, så giver vi her et bud på en digital strategi.

Af Simone Strandet

Uanset om du driver en webshop, eller en almindelig hjemmeside, så er det vigtigt at have en gennemarbejdet og klar digital strategi. Strategien skal sikre dig de bedst mulige forudsætninger, når der skal kapres kunder online og den skal ydermere hjælpe dig til at holde fokus. Vi giver dig her nogle …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.