Til dagligt arbejder jeg med rabatplatformen Couponix, som samler de bedste rabatkoder og tilbud til massere af netbutikker, og hver måned hjælper tusindvis af forbrugere med at opnå store besparelser på deres online køb. Det er derudover også en markedsføringsplatform for netbutikker, som hjælper dem med at nå ud til flere kunder, og skabe mere omsætning.

De fleste netbutikker gør det i dag muligt for deres kunder at indtaste en rabatkode under betalingen, og det gør en stor del af forbrugerne med glæde brug af. Indtil nu har man dog skulle forlade butikken, for derefter at søge efter rabatkoder til butikken. Det er både tidskrævende, men får også mange til at opgive, hvilket jeg synes er en skam, da der ellers kan være penge at spare for forbrugerne.

Jeg synes i bund og grund, at der var behov for at ændre, eller med rettere ord, revolutionere måden forbrugerne finder rabatkoder og tilbud på. Derfor fik jeg idéen til at …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.