Til dagligt arbejder jeg med rabatplatformen Couponix, som samler de bedste rabatkoder og tilbud til massere af netbutikker, og hver måned hjælper tusindvis af forbrugere med at opnå store besparelser på deres online køb. Det er derudover også en markedsføringsplatform for netbutikker, som hjælper dem med at nå ud til flere kunder, og skabe mere omsætning.

De fleste netbutikker gør det i dag muligt for deres kunder at indtaste en rabatkode under betalingen, og det gør en stor del af forbrugerne med glæde brug af. Indtil nu har man dog skulle forlade butikken, for derefter at søge efter rabatkoder til butikken. Det er både tidskrævende, men får også mange til at opgive, hvilket jeg synes er en skam, da der ellers kan være penge at spare for forbrugerne.

Jeg synes i bund og grund, at der var behov for at ændre, eller med rettere ord, revolutionere måden forbrugerne finder rabatkoder og tilbud på. Derfor fik jeg idéen til at udvikle en browser tilføjelse, som hurtigt og nemt viser et overskueligt overblik over rabatkoder og tilbud til butikken, uden man behøver at gå væk fra butikken. Couponix er desuden den første rabatplatform, som har gjort dette muligt for forbrugerne.

Resultatet af idéen er nu blevet fuldført, og med et fantastisk resultat, hvis jeg selv skal sige det. Hele den platform som ellers er på vores hjemmeside, er nu blevet ført over til en simpel browser tilføjelse, som gør det nemmere end aldrig før at få besparelser på sine online køb.
I tilføjelsen er det bl.a. også muligt at søge efter butikker, kategorier, få vist lignende rabatter inden for den butik man besøger, og meget mere. Læs mere om browser tilføjelsen her.

Se hvordan browser tilføjelsen virker i denne video: https://www.youtube.com/watch?v=T6kEAkgY6lg

Der skal selvfølgelig ikke lægges skjul på, at der stadig er en smule vej endnu, før Couponix bliver den førende rabatplatform på markedet, men jeg mener selv at den er hjulpet godt på vej, ved at vi hele tiden bliver ved med at forbedre shopping oplevelsen for forbrugerne, og innovere markedet.

Husk på at du gratis kan oprette din netbutik hos Couponix, og dermed nå ud til endnu flere kunder. Kontakt os gerne for at høre mere til dine muligheder om oprettelse.