Scandia Trading – firmaet bag de erotiske webshops sexshop.dk og palora.se – er netop gået ind på det svenske marked med webshoppen palora.se. Her mødes de af et marked, hvor forbrugerne minder meget om de danske. Det gør Palora.se til et perfekt match for svenskerne, hvilket allerede har kunnet mærkes på ordretilgangen.

Firmaet Scandia Trading, som bl.a. står bag sexshop.dk – Danmarks billigste webshop med prisgaranti på sexlegetøj – udvider med endnu et land, nemlig Sverige. Det er første gang siden de gik ind i Tyskland for små to år siden med deres internationale sexlegetøjsbrand Palora. Det er også dette brand – palora.se – som Scandia Trading vil være kendt under i Sverige.

Allerede i gang med god succes
Faktisk har palora.se allerede været i gang i over en måned og har for længst rundet ordre nummer 1.000.
”Det er gået over alle forventninger”, fortæller direktør Michael Peter Hansen fra Scandia Trading til ivækst.dk. ”Vi har brugt den samme opskrift, som vi har kørt efter herhjemme, fordi det svenske marked minder rigtig meget om det danske. Derfor var forventningerne også meget høje, og de er sandelig ikke blevet gjort til skamme”, fortsætter den glade og tilfredse direktør.

Svenske sexlegetøjsbloggere har været glade for palora.se
Årsagen til den store succes skyldes ikke massiv annoncering, men i højere grad målrettet brug af svenske sexlegetøjsbloggere. De har en væsentlig højere troværdighed hos deres publikum ”hinsidan” end de danske sexlegetøjsbloggere har herhjemme.
Derfor har positive omtaler af både produkter og den samme prisgaranti, som gælder herhjemme for sexshop.dk, fået svenskerne til at kaste deres kærlighed på den nye, danske webshop.

Svenskerne vil have hurtig levering og lang returret
”Vi er gået ud med de samme selling points, som vi har gjort i de andre lande”, forklarer Michael Peter Hansen. ”Så ligesom herhjemme kører vi med prisgaranti på alle varer, fordi vi vil være billigst derovre også. Og vores leveringstider er lige så hurtige, som dem vi har herhjemme – også selv om alle kunder i Sverige bliver betjent fra vores internationale lager i Padborg. Endvidere har vi ansat en rigtig dygtig, svensk ressource i Trelleborg i Sverige. Hun har været rigtig god til at tage hånd om vores svenske kunder allerede fra dag 1”.
Især den hurtige leveringstid har været værdsat i Sverige. Her er det en vigtig parameter, når forbrugerne skal vælge webshop – både inden for sexlegetøj og alle mulige andre produktkategorier.

En tredje parameter som har taget svenskerne med storm er den lange returret, palora.se har på deres varer. Webshoppen tilbyder ubegrænset returret. Naturligvis under forudsætning af at varen ikke har været brugt og returneres i originalemballage.

Klarna er et must for svenske forbrugere
Skal Michael Peter Hansen pege på en fjerde grund til den store succes i Sverige, bliver det implementeringen af Klarna på den svenske webshop. Det er en betalingstjeneste der svarer lidt til den danske ViaBill, hvor du kan betale det fulde beløb af rentefrit over en kortere eller længere periode.
Valget af Klarna som betalingsmiddel betyder samtidig, at du som forbruger først skal betale det første afdrag over en måned efter købet.
”Klarna er et must og alle de udenlandske firmaer, som starter webshop i Sverige uden Klarna, skyder sig selv i foden”, mener direktøren fra det ekspansive sønderjyske firma.