Scandia Trading – firmaet bag de erotiske webshops sexshop.dk og palora.se – er netop gået ind på det svenske marked med webshoppen palora.se. Her mødes de af et marked, hvor forbrugerne minder meget om de danske. Det gør Palora.se til et perfekt match for svenskerne, hvilket allerede har kunnet mærkes på ordretilgangen.

Firmaet Scandia Trading, som bl.a. står bag sexshop.dk – Danmarks billigste webshop med prisgaranti på sexlegetøj – udvider med endnu et land, nemlig Sverige. Det er første gang siden de gik ind i Tyskland for små to år siden med deres internationale sexlegetøjsbrand Palora. Det er også dette brand – palora.se – som Scandia Trading vil være kendt under i Sverige.

Allerede i gang med god succes
Faktisk har palora.se allerede været i gang i over en måned og har for længst rundet ordre nummer 1.000.
”Det er gået over alle forventninger”, …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.