Af Niels Agerup, Direktør, CCO, Ase

“Brug hovedet, men tag hjertet med på råd.” Sådan lyder et gammelt råd, der egentlig gælder i alle livets forhold. Men særligt i arbejdsrelationer kan det være værdifuldt at kombinere fornuften med følelser. Det gælder i forholdet mellem kollegaer, men måske især som chef er det vigtigt at huske på. Forskning viser, at følelser spiller en vigtig rolle i effektive beslutninger.

At lede sig selv er et grundvilkår, når man starter egen virksomhed. Noget andet er at lede andre og ad den vej skabe værdi i virksomheden. Derfor er det afgørende at gøre sig helt klart, hvorfor du tager skridtet og ansætter den første medarbejder. Hvad skal den pågældende medarbejder egentlig lave, som ikke bliver gjort i dag – eller som ikke bliver gjort i tilstrækkeligt omfang? Hvilke …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere