For mange er det en stor drøm at starte sin egen webshop, hvor kunder kan lægge vejen forbi og købe produkter, som enten er ens egne, eller som man gerne vil være forhandler af. Det kan dog være svært at tage det første skridt til at komme i gang, men DIBS Payment Services har her lavet en guide til, hvordan du får startet din egen webshop.

1. Lav en forretningsplan

Først og fremmest skal du have en forretningsplan, der skal danne grundlaget for din nye webshop. Med den får du et klar overblik over, hvad du har styr på, og hvad du mangler, og her skal du også kunne sætte ord på, hvad din ide kan frem for lignende ideer. Du skal definere målgruppen for webshoppen og undersøge markedet. Hvilket køn, alder, indkomst, livsstil og civilstatus har din målgruppe, og hvordan ser markedet ud inden for dit område? Her er det også vigtigt at overveje dine konkurrenter og mulige …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.