Tilgange til SEO er ofte fokuseret omkring links – mange links, stærke links og primært bruges tiden på at skrive relevante artikler, der forsøges udgivet på så relevante og stærke medier som muligt.

Det er der som sådan ikke noget forkert i, det giver i sig selv bare ikke det hele formålet sigter mod – topplaceringer på de mest relevante og trafiktunge søgninger med konverterende trafik.

SEO bør ses som et begreb, der dækker over alle de tilretninger og optimeringer vi kan lave på og omkring en hjemmeside med henblik på, at opnå højere relevante placeringer i Google.

Her er links kun en del og ikke den ultimativt vigtigste faktor, der kan stå alene.

Lad mig overbevise dig

I de sidste mange år, har jeg eksperimenteret med mange forskellige setups og opdaget, at Google har en forkærlighed for information og deling af viden.

Faktisk er det enormt tydeligt, hvis du holder øje med det i SERP.

De hjemmesider der består primært af …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.