Gør som Pippi Langstrømpe – tro på dig selv. Bryd vanetænkningen og lær af iværksættere. Uanset forretningens størrelse er innovation og ideudvikling et must, og her kan iværksættere og etablerede virksomheder få uendelig meget gavn af hinanden.

Af Lone Vibe Nielsen

Sådan lyder opråbet fra Jesper Eiby Christoffersen, Google Denmark, marketingsansvarlig for SMV-er i Nordeuropa, Ivækst-partner og primus motor i initiativet Succes Online, der giver mindre virksomheder Digitale kompetencer til at agere i fremtiden.

Mange helt store virksomheder som Danske Bank, Berendtsen og medicinalvirksomheden Leo Pharma har allerede inviteret iværksættere og små virksomheder indenfor, og endnu flere – også mellemstore virksomheder – kan styrke deres forretning, hvis de åbner for et samarbejde, …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.