Gør som Pippi Langstrømpe – tro på dig selv. Bryd vanetænkningen og lær af iværksættere. Uanset forretningens størrelse er innovation og ideudvikling et must, og her kan iværksættere og etablerede virksomheder få uendelig meget gavn af hinanden.

Af Lone Vibe Nielsen

Sådan lyder opråbet fra Jesper Eiby Christoffersen, Google Denmark, marketingsansvarlig for SMV-er i Nordeuropa, Ivækst-partner og primus motor i initiativet Succes Online, der giver mindre virksomheder Digitale kompetencer til at agere i fremtiden.

Mange helt store virksomheder som Danske Bank, Berendtsen og medicinalvirksomheden Leo Pharma har allerede inviteret iværksættere og små virksomheder indenfor, og endnu flere – også mellemstore virksomheder – kan styrke deres forretning, hvis de åbner for et samarbejde, …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere