AKTIEPORTEFØLJEN sætter strøm til sit community. Aktieporteføljen har indgået et strategisk samarbejdet med Meet over Coffee, som sammen vil opbygge verdens største Community for aktie investorer – under navnet AP – dit sociale investor community. Valget faldt på Meet over coffee der jo er et genialt koncept og passer godt til Aktieporteføljens værdier om at mødes. I AP har vi drøftet muligheden for aktieklubber og via platformen Meet over Coffee, kan Aktieporteføljens netværk selv planlægge møder med nye som gamle bekendtskaber iblandt AP’s mange medlemmer. Som medlem af AP´s Community sikres man ligeledes det store overblik over Aktieporteføljens nordiske netværk, så man som medlem nemt kan navigere rundt.” udtaler Andreas Rasmussen,CEO og founder af Aktieporteføljen. Skal man styrke sit netværk, og skal man have sparring – så skal man mødes, det er tanken bag dette tiltag. https://www.linkedin.com/pulse/aktieportef%C3%B8ljen-meet-over-coffee-andreas-rasmussen/


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind