Telemarketing hvad koster det?

Det er et spørgsmål de fleste af os, som arbejder professionelt med Telemarketing oftes møder.
Jeg vil i stedet inden jeg uddyber emnet bede dig ta´ stilling til præcis hvad det er du søger.
Telemarketing er ”træet” som har flere grene under sig; Telesalg, mødebooking & Analyse etc. Også her skal vi lige ha´ sat lidt flere ord på.
Der er udgående opkald og indgående opkald, de udgående opkald kan være til eksisterende kunder, men også til nye kunder. Det som oftes bliver kaldt, at være en opsøgende sælger. Princippet er faktisk det samme også på den indgående linje som ivaretager de indgående opkald, her kan det være nye kunder og eksisterende kunder som ringer ind.

Telemarketing forbindes oftes med det direkte telesalg. Hvor de typiske aflønnes modeller er følgende:
• Timepris
• No Cure No pay – (At man kun betaler for det der sælges)

Mine erfaringer:
Personligt fortrækker jeg en timepris, der er kunder som ønsker efter en kortere testperiode på timepris, at overgå til en No Cure No pay løsning. Altså hvor de kun betaler for det som leveres.
Det er som udgangspunkt ikke billigere, da jeg altid udregner en sådan løsning som tager udgangspunkt i min timepris, det kan faktisk risikere at være lidt dyrere, da jeg altid lægger lidt til, fordi jeg ikke længere er garanteret en timeløn men derimod er på ren provision og derved også løber en lidt større risiko.
Men det psykologiske for modtageren er at jeg ikke er en fast udgift, men derimod at jeg kun aflønnes for det som genereres, er for nogen en mere håndgribelig løsning.

Priserne:
Priserne varierer fra virksomhed til virksomhed. Jeg forslår altid at man tilkøber sig en mindre testperiode, hvorefter man i fællesskab udarbejder en handlingsplan.
Det vigtigt for mig at understrege at alle mine samarbejdspartnere ikke er bundet op i flere måneder afgangen. Jeg har troen på, at der ikke kommer noget godt ud af et ”dårligt ægteskab” Derfor er alle bedst tjent med en sådan løsning medmindre andet aftales.

Du kan læse mere om mig på følgende links:

Om Jannich Rindom

http://www.telemarketingscoach.dk/jannich-rindom/

Se mine kunders udtalelser på:

https://dk.trustpilot.com/review/phoner2support.dk

Med venlig hilsen
Jannich Rindom