Klokken er 08.00 en tåget og kølig morgen i Hørsholm. Stemningen er høj, forventningsfuld og lidt fnisende på kontoret hos Legeakademiet. Alle otte ansatte og nogle familiemedlemmer står med flag og kigger på hoveddøren, som i dagens anledning er flot pyntet med port og legetøj.

12,5 års succesrigt partnerskab
Ann Riemer har arrangeret surprisemorgenmad for sin kære iværksætterpartner Jane Vestergaard, for de to kvinders forhold er på mange måder som et ægteskab. Hun fortæller: ”Vi er som Ying og Yang. Det, som jeg ikke er så god til, er Jane fuldstændig vildt god til – og det, som hun ikke rigtig kan, er jeg god til. Vi komplementerer hinanden helt perfekt, og det vidste vi bare fra starten. Vi blev på en måde professionelt forelskede, da vi mødte hinanden og startede Legeakademiet.”

Boede tusinder af kilometer fra hinanden
Når man iværksætter en webshop, giver det mulighed for at være mobil. Den mentale mobilitet, som iværksætteri er …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.