Julehygge og nyt netværk for unge ildsjæle
Byens iværksættere runder året af med ”Fredagsbar” den 8. december. Dette kunne samtidig blive begyndelsen på noget helt nyt for iværksættere i Skanderborg og omegn.
Dorthe Kristiansen fra Samvirkende Revisorer i Skanderborg har gennem året forsøgt at etablere et aktivt og uformelt netværk for byens iværksættere. ”Fredagsbar” er et initiativ, hvor alle iværksættere og interessenter fra iværksættermiljøet kan komme for en uformel snak med åndsfæller.
De bestræbelser rundes af for i år den 8. december, men afslutningen er forhåbentlig samtidig begyndelsen på noget nyt.
– Jeg kunne godt tænke mig, at iværksætterne selv sparkede gang i et netværk, hvor man havde faste mødetidspunkter året igennem, og hvor man kunne dele succeser og udfordringer med hinanden, siger Dorthe Kristiansen. …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.