Julehygge og nyt netværk for unge ildsjæle
Byens iværksættere runder året af med ”Fredagsbar” den 8. december. Dette kunne samtidig blive begyndelsen på noget helt nyt for iværksættere i Skanderborg og omegn.
Dorthe Kristiansen fra Samvirkende Revisorer i Skanderborg har gennem året forsøgt at etablere et aktivt og uformelt netværk for byens iværksættere. ”Fredagsbar” er et initiativ, hvor alle iværksættere og interessenter fra iværksættermiljøet kan komme for en uformel snak med åndsfæller.
De bestræbelser rundes af for i år den 8. december, men afslutningen er forhåbentlig samtidig begyndelsen på noget nyt.
– Jeg kunne godt tænke mig, at iværksætterne selv sparkede gang i et netværk, hvor man havde faste mødetidspunkter året igennem, og hvor man kunne dele succeser og udfordringer med hinanden, siger Dorthe Kristiansen.