Teknologi har igennem de seneste år svøbt sit digitale tæppe over den ene industri efter den anden. Hvilke industrier står tilbage for disruption?

Én industri, som fortsat er domineret af gamle konservative spillere, er den juridiske branche. Meget lidt er ændret de seneste 100 år, og de store spillere er fortsat meget profitable. Markedet er enormt. I USA alene, er markedet på 437 milliarder dollars (http://legalexecutiveinstitute.com/the-size-of-the-us-legal-market-shrinking-piece-of-a-bigger-pie-an-lei-graphic/).

Secure Privacy udarbejdet en rapport med Legal Tech Trends 2018, som illustrerer nogle af de førende legal tech leverandører i Norden og giver indsigt i top 10 trends for 2018. Eftersom EU introducerer ny væsentlig lovgivning i 2018, så er GDPR en af de kommende trends for 2018 og videre. Præsentationen er gratis, er på 66 slides og kan findes på https://secureprivacy.ai/legaltechtrends.

Secure Privacy har netop introduceret en simpel og enkel …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.