Teknologi har igennem de seneste år svøbt sit digitale tæppe over den ene industri efter den anden. Hvilke industrier står tilbage for disruption?

Én industri, som fortsat er domineret af gamle konservative spillere, er den juridiske branche. Meget lidt er ændret de seneste 100 år, og de store spillere er fortsat meget profitable. Markedet er enormt. I USA alene, er markedet på 437 milliarder dollars (http://legalexecutiveinstitute.com/the-size-of-the-us-legal-market-shrinking-piece-of-a-bigger-pie-an-lei-graphic/).

Secure Privacy udarbejdet en rapport med Legal Tech Trends 2018, som illustrerer nogle af de førende legal tech leverandører i Norden og giver indsigt i top 10 trends for 2018. Eftersom EU introducerer ny væsentlig lovgivning i 2018, så er GDPR en af de kommende trends for 2018 og videre. Præsentationen er gratis, er på 66 slides og kan findes på https://secureprivacy.ai/legaltechtrends.

Secure Privacy har netop introduceret en simpel og enkel løsning hvorpå virksomheder kan gøre deres hjemmesider kompatible med persondataforordningen (GDPR). Til slut 2017, så får læsere af Dansk Iværksætter Forening en 30% rabat som hjælp til at gøre deres hjemmesider GDPR kompatible. Rabatkoden kan fås hos Dansk Iværksætter Forening.

Dbh. Dan Storbaek
+4531272726
dan@secureprivacy.ai