Teknologi har igennem de seneste år svøbt sit digitale tæppe over den ene industri efter den anden. Hvilke industrier står tilbage for disruption?

Én industri, som fortsat er domineret af gamle konservative spillere, er den juridiske branche. Meget lidt er ændret de seneste 100 år, og de store spillere er fortsat meget profitable. Markedet er enormt. I USA alene, er markedet på 437 milliarder dollars.

Secure Privacy udarbejdet en rapport med Legal Tech Trends 2019, som illustrerer nogle af de førende legal tech leverandører i Norden og giver indsigt i top 10 trends for 2019. Eftersom EU introducerer ny væsentlig lovgivning i 2019, så er GDPR en af de kommende trends for 2019 og videre.

Secure Privacy har introduceret en simpel og enkel løsning hvorpå virksomheder kan gøre deres hjemmesider kompatible med persondataforordningen (GDPR).

Læs mere her