Innovatorium, det store kontorfællesskab overfor AU Herning, har lige fået støtte til at udvikle deres nystartede inkubationsmiljø. Miljøet kaldes for
Wildskab, www.wildskab.com, som råder over mere end 500 kvadratmeters lokaler, på øverste etage i Innovatorium.

Det er planen at de 1 mio kr. der er givet i støtte, skal bruges over 3 år til at udvkile Wildskab til et velfungerende inkubationmiljø. Dette kunne fx indebære muligheden for gratis rådgivning af advokater, revisorer, marketing konsulenter og meget mere. Støtten er udelukkende tiltænkt de startups, der sidder i miljøet til hverdag. Derudover skal der tilknyttes en række forskellige mentorer, der tidligere har drevet virksomhed med succes, og hver især har specialviden indenfor forskellige områder, som iværksætterne efterspørger.

Wildskab er tiltænkt alle startups og mindre virksomheder, der kan få gavn af at træde ind i et innovativt miljø, hvor man også bidrager til de andres virksomheder succes gennem netværk, vidensdeling og sparring.

Baggrundviden om Innovatorium
Innovatorium Herning er et kontorfællesksab der rummer over 75 forskellige virksomheder og over 300 forskellige mennesker har deres hverdag i Innovatorium, som giver en enorm bred vifte af kompetencer i huset, som man kan trække på når det er nødvendigt.

Mange virksomheder har deres eget kontor i Innovatorium Herning, hvor de selv har mulighed for at danne præcis de rammer, de ønsker deres virksomhed skal have, samtidig med at de kan trække på deres kollegaer rundt i huset og skabe sig et unikt netværk.
Huset rummer bl.a. Erhvervsrådet, som kan være en stor ressource når man arbejder med at vækste. Innovatorium rummer også Aarhus Universitets startup miljø, Business Factory, http://btech.au.dk/organisation/velkommentilbusinessfactory/ og selvfølgelig Wildskab.

Endelig indeholder huset også en stor café, hvor man har rig mulighed for at netværke over middagsmaden. Innovatorium har også en masse mødelokaler af forskellige størrelser, der ofte bruges som kursuslokaler, af mange af de større virksomheder i Herning. Læs mere om Innovatorium Herning på www.innovatorium.dk