Innovatorium, det store kontorfællesskab overfor AU Herning, har lige fået støtte til at udvikle deres nystartede inkubationsmiljø. Miljøet kaldes for
Wildskab, www.wildskab.com, som råder over mere end 500 kvadratmeters lokaler, på øverste etage i Innovatorium.

Det er planen at de 1 mio kr. der er givet i støtte, skal bruges over 3 år til at udvkile Wildskab til et velfungerende inkubationmiljø. Dette kunne fx indebære muligheden for gratis rådgivning af advokater, revisorer, marketing konsulenter og meget mere. Støtten er udelukkende tiltænkt de startups, der sidder i miljøet til hverdag. Derudover skal der tilknyttes en række forskellige mentorer, der tidligere har drevet virksomhed med succes, og hver især har specialviden indenfor forskellige områder, som iværksætterne efterspørger.

Wildskab er tiltænkt alle startups og mindre virksomheder, der kan få gavn af at træde ind i et innovativt miljø, hvor man også bidrager til de andres virksomheder …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere