Nu leaser jeg selv biler ud idag, hvilket også er grunden til min erfaring.

Mange virksomheder, iværksættere især, kan til tider han lidt svært ved at tænke langsigtet. Dette kan jeg forstå, da der skal være alt tænkelig fokus på, at få hjulene til at dreje rundt.
Apropros hjul. Mange iværksættere behøver sådan fire, for at kunne komme ud til deres nuværende og potentielle kunder. Mange vælger at lease, da man ved hvad man har med at gøre – eller rettere, det tror man.
Da finansiel leasing i stigende grad bliver mere og mere populært, er der nogle huller man skal være særligt opmærksom på.
1. Har udbyderen varen på lager? Har leasinggiver IKKE denne vare på lager, er det en skaffevare. Er det en skaffevare er der som udgangspunkt INGEN garanti. Heller ikke hvis du leaser privat. Vær derfor opmærksom på, at du skal have garantien med.
2. Service. Det følger ikke med i aftalen. Det kan som udgangspunkt heller ikke betale sig. Du skal bare være opmærksom på, at der netop er foretaget et service på bilen, inden overtagelse.
3. RESTVÆRDI! Dette er det sandsynligvist mest oversete punkt i leasing kontrakten. Dette er den værdi du skal henvise en anden køber til. Du må ikke købe den selv. Det vil gøre det til en købekontrakt, og leasing på forholdsmæssig afgift vil derfor ikke være lovligt. Derfor er det uhyre vigtigt, at den stemmer overens med virkeligheden. Gør den ikke det, kan risikere, at skulle punge ud – igen. Hvilket kan være meget høje beløb.

Skal du lease? Så stiller jeg mig gerne til rådighed for at hjælpe. Hvad enten du vil gøre det hos mig eller ej.
Det er på tide leasingbranchen får den rette omtale igen.

Christian Skov Nielsen
Direktør
7879 2200