Nu leaser jeg selv biler ud idag, hvilket også er grunden til min erfaring.

Mange virksomheder, iværksættere især, kan til tider han lidt svært ved at tænke langsigtet. Dette kan jeg forstå, da der skal være alt tænkelig fokus på, at få hjulene til at dreje rundt.
Apropros hjul. Mange iværksættere behøver sådan fire, for at kunne komme ud til deres nuværende og potentielle kunder. Mange vælger at lease, da man ved hvad man har med at gøre – eller rettere, det tror man.
Da finansiel leasing i stigende grad bliver mere og mere populært, er der nogle huller man skal være særligt opmærksom på.
1. Har udbyderen varen på lager? Har leasinggiver IKKE denne vare på lager, er det en skaffevare. Er det en skaffevare er der som udgangspunkt INGEN garanti. Heller ikke hvis du leaser privat. Vær derfor opmærksom på, at du skal have garantien med.
2. Service. Det følger ikke med i aftalen. Det kan som udgangspunkt heller ikke betale sig. Du skal bare være …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere