Året er snart slut og sikket et år det har været! Jeg blev iværksætterkvinde. Vi er ikke mange kvinder derude som udlever deres iværksætterdrømme, som jeg gjorde i 2017. Det er ikke nemt at oprette en ny virksomhed i Danmark. Bare det at få en Erhvervskonto i min bank til Spirekassen tog ugevis. Helt sikkert fordi jeg bare er en lille ”Splint”, som begynder at lege med de store. Banken ofrede mig ikke meget tid.
Jeg har skulle udarbejde forretningsplan, udarbejde budget efter budget. Det har taget ”tid” at finde relevante leverandører, forhandle priser, som jeg havde råd til. Der er mange overvejelser i at udleve sine drømme, mens jeg hele tiden skæver til bankkontoen. Drømme og virkelighed skal på et eller andet plan indgå et kompromis. Sådan har det i hvert fald været for mig.
Jeg var været utrolig glad for den støtte, jeg faktisk har fået og få helt gratis gennem mit lokale erhvervsråd. Min lokale iværksætterkonsulent på Stevns har stillet mig de …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.