Hype.News er et nyt dansk udviklet nyheds-community, hvor virksomheder gratis kan oprette deres eget online nyhedsrum, og hvor journalister og andre interesserede kan surfe rundt i nyheder, der er interessante for lige netop dem. Hype.News rulles ud internationalt.

Kernen i Hype.News (www.hype.news) er at man som virksomhed, organisation eller forening kan oprette sit eget nyhedsrum – vel at mærke helt gratis. Når der sker noget nyt, lægger man så nyheden ud på Hype.News, hvor andre så kan finde og læse den. Det tager fem minutter at oprette en profil, og det tager to minutter at uploade en nyhed. Hype.News er således et perfekt supplement til den opsøgende kommunikationsindsats over for medier og journalister, bloggere og influencers. Christoffer Chrintz, der er projektansvarlig for Hype.News, fortæller:

”Med Hype.News er det blevet tilgængeligt for alle at publicere nyhedshistorier lige så nemt, som man er vant til fra de sociale medier, samtidig med at man …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere