Fordi pandaøjne klæder en panda bedst 🙂

Du kender det sikkert. Du skal lige have vasket hår, skal videre i byen eller vil bare gerne se godt ud uden de store armbevægelser og uden at få makeup’en tværet ud … men men men så er det jo, at selvom du under bruseren prøver at undgå at få vand og shampoo i øjnene, løber det alligevel ned i ansigtet trods dine anstrengelser for at undgå det. Jeg har selv stået mange gange i den situation og irriteret mig over, at jeg skal starte forfra med make-up’en. Sorte rande omkring øjnene er resultatet. Pandaøjne.

Jeg har selv sarte øjne og tåler kun make-up, som ikke indeholder diverse kradse ingredienser. Så derfor anvender jeg altid økologisk make-up. Selvom jeg anvender make-up af bedre kvalitet, har jeg altid haft problemer under og efter hårvask, vand/shampoo i øjnene og efterfølgende reparation af make-up og bagefter sviende, rindende og røde øjne – og ærlig talt, det ser da ikke særlig fedt ud – og det er …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere