Fordi pandaøjne klæder en panda bedst 🙂

Du kender det sikkert. Du skal lige have vasket hår, skal videre i byen eller vil bare gerne se godt ud uden de store armbevægelser og uden at få makeup’en tværet ud … men men men så er det jo, at selvom du under bruseren prøver at undgå at få vand og shampoo i øjnene, løber det alligevel ned i ansigtet trods dine anstrengelser for at undgå det. Jeg har selv stået mange gange i den situation og irriteret mig over, at jeg skal starte forfra med make-up’en. Sorte rande omkring øjnene er resultatet. Pandaøjne.

Jeg har selv sarte øjne og tåler kun make-up, som ikke indeholder diverse kradse ingredienser. Så derfor anvender jeg altid økologisk make-up. Selvom jeg anvender make-up af bedre kvalitet, har jeg altid haft problemer under og efter hårvask, vand/shampoo i øjnene og efterfølgende reparation af make-up og bagefter sviende, rindende og røde øjne – og ærlig talt, det ser da ikke særlig fedt ud – og det er …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.