Dette indlæg er til de, i forvejen, velinformerede SEO interesserede!

Flere af jer kender måske allerede Ahrefs og ved, at det kan bruges til at analyser de links der peger ind mod sin egen hjemmeside. Men skal man betale 99$ pr. måned for noget, som Google Search Console allerede kan? Nej, det vil være spild af penge. Derfor kan I allerede nu være sikre på, at Ahrefs kan MEGET mere end det!

Hør her hvad Ahrefs kan og hvordan du bruger det i dit SEO arbejde.

1. Analyse din egen side for backlinks
2. Tjek om links er Spamlinks
3. Analyser konkurrenter hjemmesider og deres backlinks
4. Find frem til alle ankertekster som benyttes ved dine backlinks
5. Tjek om links er Dofollow eller Nofollow

Du kan som sagt tjekke din egen Backling profil og hvilke links der bliver peger ind mod din side. Fordelen ved Ahrefs er, at du kan se din “Site Score” Altså den score din side får, på baggrund af dine links. Dine links skal altså være rigtig gode, for at din egen …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere