Når jeg er færdig med tandlægeuddannelsen og har fået lidt erfaring, overvejer jeg kraftigt at starte op som selvstændig tandlæge. Jeg gør det ikke så meget for pengenes skyld, men mere fordi at jeg altid har ønsket mig at være en fri fugl. For at være helt ærlig, så har jeg det ikke så godt med autoriteter…

Min onkel er selvstændig tandlæge, og det har han det rigtig godt med. Han tjener ok, men han er ikke styrtende rig, som mange fejlagtigt tror, at tandlæger er. Han fortalte mig den anden dag, at hans indtjening er gået pænt op, efter han er begyndt at tilbyde lån til tandlægeregningen.

Hans kunder kan altså få et tandlån, som de kan afbetale hen over x antal måneder. Afhængig af lånets størrelse, kan det både være med eller uden renter. Det viser bare, at vi danskere elsker at låne penge til alverdens ting.

Nå, men jeg ville også bare lige fortælle jer om min lille fremtidsdrøm, som jeg håber går i opfyldelse om nogle år 🙂