Det er nu 2 år siden, at jeg startede som selvstændig blogger, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Jeg har bestemt heller ikke fortrudt, at jeg ikke udvidede min forretning for cirka et lille års tid siden.

Sagen er den, at jeg fik så meget gang i min tekstskrivning, at jeg ikke kunne følge med. Det ene firma efter det andet ville hyre mig til alverdens tekstopgaver, og jeg kunne ikke følge med. Jeg gik derfor i banken med min far for at låne 250.000 kr. til større lokaler, computere, kontormøbler m.m.

Banken sagde god for, at jeg kunne låne pengene, og jeg fik kontrakterne med hjem til underskrift. Natten inden jeg skulle aflevere de underskrevne lånedokumenter vågnede jeg med koldsved af et mareridt. Jeg havde drømt, at kunderne pludselig ikke ringede mere, og at jeg derfor gik konkurs med en stor personlig gæld.

Mareridtet resulterede i, at jeg valgte at rive dokumenterne i stykker, og jeg fortsatte med at være lille mig i mit store firma. Mit råd er derfor at passe på og ikke vokse bare for at vokse!