Det er nu 2 år siden, at jeg startede som selvstændig blogger, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Jeg har bestemt heller ikke fortrudt, at jeg ikke udvidede min forretning for cirka et lille års tid siden.

Sagen er den, at jeg fik så meget gang i min tekstskrivning, at jeg ikke kunne følge med. Det ene firma efter det andet ville hyre mig til alverdens tekstopgaver, og jeg kunne ikke følge med. Jeg gik derfor i banken med min far for at låne 250.000 kr. til større lokaler, computere, kontormøbler m.m.

Banken sagde god for, at jeg kunne låne pengene, og jeg fik kontrakterne med hjem til underskrift. Natten inden jeg skulle aflevere de underskrevne lånedokumenter vågnede jeg med koldsved af et mareridt. Jeg havde drømt, at kunderne pludselig ikke ringede mere, og at jeg derfor gik konkurs med en stor personlig gæld.

Mareridtet resulterede i, at jeg valgte at rive dokumenterne i stykker, og jeg fortsatte med at være …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.