Går du med en drøm om at blive selvstændig, så er du bestemt ikke alene. Dog er du heller ikke ene om, at én af de aspekter, der måske bremser dig, er økonomien. Der skal mange penge til at starte op, hvis det er en virksomhed med varelager, maskiner, meget teknisk hjemmeside osv.

Hvis du ikke er kommet i gang på grund af pengemangel, så vil jeg anbefale dig at kigge på affiliate branchen, hvor du for relativt få penge kan komme i gang. Basalt set kan man sige, at det kun kræver en relativ simpel hjemmeside og så en del af din tid.

Din tid skal du bruge på at skrive gode lange artikler samt forsøge at skaffe en masse indgående links. At skrive artiklerne er helt sikkert det nemmeste, men at få fat på de gode links, som kan få din hjemmeside til tops, er noget sværere.

Men formår du at skrive gode artikler samt skaffe gode links, så kan du godt lave lidt lommepenge hvor måned. Og det er kun fantasien, der sætter grænser, når det gælder om hvilken …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.