Smykkehjørnet blev lanceret for knap 3 uger siden. Det er siden hen gået meget stærkt, og en del mennesker har vist deres interesse for smykkerne. Smykkehjørnet kommer til i en periode, hvor mange skal ud og finde gaver, eller er på udkig efter udsalgsvarer. Black Friday, julen og nytår, en periode hvor de fleste forretninger har travlt og får solgt en hel del. Smykkehjørnets koncept er, at alle skal have råd til at købe flotte smykker, derfor har de skruet helt ned for priserne, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten på smykkerne.
Teamet bag Smykkehjørnet fortæller hvordan det hele startede. ”Det hele startede med en drøm, en passion for smykker, og viljen til at arbejde hårdt. Drømmen om en dag, at kunne leve af, at være selvstændig.” Det seneste halve år har stifteren af Smykkehjørnet arbejdet på, at få startet sin forretning op. Han har siddet med alt det tekniske arbejde, økonomien, varerne og aftaler med forskellige leverandører. Stifteren, …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.