Dansk Anlæg er en virksomhed beliggende i Jylland. Hos Dansk Anlæg beskæftiger man sig primært med at servicere kunder i hele landet. Det drejer sig både om private kunder og virksomhedskunder. Dansk Anlæg tilbyder at udføre arbejde inden for blandt andet anlægsgartneri, brolægning, nedrivning, snerydning og maskinudlejning. Derudover tilbyder Dansk Anlæg at servicere, vedligeholde og pleje dine udendørsarealer over en løbende periode, som aftales individuelt. Inden for anlægsgartneri kan Dansk Anlæg blandt andet tilbyde professionelt udført beplantning, såning, stiplanlægning, græsslåning og klipning af hæk. Hos Dansk Anlæg er man klar over, at selv den flotteste have, den grønneste plæne eller det pæneste bed lynhurtigt kan komme til at se forfærdelig ud, hvis ikke det vedligeholdes. Derfor tilbyder Dansk Anlæg at passe dine udendørsarealer – så du kan fokusere på det du brænder for. Dansk Anlæg tilbyder desuden snerydning. Snerydning er din garanti for, at du ikke brækker benene på vej ud til bilen om morgenen. Vidste du, at det faktisk kan give en bøde, hvis ikke dit fortov er sneryddet? Eller at du står til ansvar og kan ende med at skulle hæfte økonomisk, hvis andre kommer galt afsted på grund af sne på din boliggrund? Dansk Anlæg sørger for, at du aldrig skal tænke på, at dine ansatte kan risikere at falde og brække benene på parkeringspladsen i din virksomhed. Derudover tilbyder Dansk Anlæg også brolægning, maskinudlejning og nedrivning. Alle services tilbydes til hele landet.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind