Dansk Anlæg er en virksomhed beliggende i Jylland. Hos Dansk Anlæg beskæftiger man sig primært med at servicere kunder i hele landet. Det drejer sig både om private kunder og virksomhedskunder. Dansk Anlæg tilbyder at udføre arbejde inden for blandt andet anlægsgartneri, brolægning, nedrivning, snerydning og maskinudlejning. Derudover tilbyder Dansk Anlæg at servicere, vedligeholde og pleje dine udendørsarealer over en løbende periode, som aftales individuelt.

Inden for anlægsgartneri kan Dansk Anlæg blandt andet tilbyde professionelt udført beplantning, såning, stiplanlægning, græsslåning og klipning af hæk. Hos Dansk Anlæg er man klar over, at selv den flotteste have, den grønneste plæne eller det pæneste bed lynhurtigt kan komme til at se forfærdelig ud, hvis ikke det vedligeholdes. Derfor tilbyder Dansk Anlæg at passe dine udendørsarealer – så du kan fokusere på det du brænder for.

Dansk Anlæg tilbyder desuden snerydning. Snerydning er din …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere