Suberb afholder nu gæster fra 13 lande at udeblive fra bookede borde.

Navn: Martin Jensen, Zaedo Musa
Alder: 26 år
IVÆKSTprisen: Vindere af Årets Vovehals 2016
Største prioritet: Gøre restaurationsoplevelser bedre for alverdens gæster

“Vi er stolte af, at vi skaber mærkbare resultater. Man kan se, at vi rykker og opretholder momentum. Det er vi bare så glade for.”

“Vi har lært af en tidligere chef, at man ikke skal ansættes som lønmodtager igen. Ej. At følge sin intuition og mavefornemmelse. Always!”

“Vi vil gerne lære at blive bedre til at arbejde endnu bedre sammen. At være endnu mere struktureret. Hele teamet. Forstå os selv i virkeligheden. For vi som foundere er jo kulturskabere. Det vi gør, skaber kulturen i teamet. Vi skal blive mere bevidste om, hvad vi render og laver.”

“Vi følger ikke så meget med i, hvad der sker i dansk iværksætteri. Men vi er fuldt ud med på, hvad der sker overall i techbranchen.”

“Hvis vi har muligheden for at ændre på status quo. At levere noget helt nyt på markedet. Vi leverer automatic payments og vi vil gerne ændre måden gæster betaler på, når de går ud og spiser. Vi vil have at gæster skal føle sig mere hjemme på restauranter. De skal have en personal experience, når de spiser ude.”