mentordanmark

MentorDanmark: Skræddersyet lektiehjælp i hjemmet

Virksomhed: Nicklas Kany
Alder: 33 år
IVÆKSTprisen: Årets væksteventyrer 2014
Største prioritet: Det skal være sjovt at lave lektier!
For mange er lektielæsningen tung og svær – det dræber lysten til at blive klogere. Vi vil skabe lyst til læring. Vi vil inspirere og motivere børn og unge gennem faglige succes-oplevelser.

“Jeg er stolt af mit team. Jeg har fra start været heldig med at få de rigtige mennesker ind i min virksomhed. De har fra start købt ind på visionen og taget den til sig som sin egen. Det har været helt afgørende for vores succes. Jeg er også meget imponeret over hvordan vores mentorer går til opgaven med stor indlevelse og ægte ønske om at gøre en forskel for de mange børn og unge vi hjælper. Det er den forskel vi er sat i verden for at skabe.”

“Jeg har lært af en tidligere chef, – nu har jeg ikke haft så mange chefer – men jeg har lært enormt meget af min far, som det seneste år har været ramt af en voldsom hjerneblødning. Han har vist mig, at miraklernes tid ikke er forbi, så længe man stædigt kæmper og ser optimistisk på fremtiden. Han er nu på vej tilbage til en tilstand som lægerne ikke troede muligt og jeg er dybt imponeret og inspireret af den fightervilje, han besidder!”

“Jeg vil gerne lære at spille klaver og guitar. Evnen til at være kreativ er primært det der adskiller os mennesker fra dyrene – og jeg kan ikke få nok af skabende og kreative processer. Der føler jeg mig allermest i live. Jeg har malet rigtig meget tidligere i mit eget atelier og da jeg netop har købt mig en guitar, regner jeg med, at jeg skal nørde lidt med det også.”

“Jeg følger Gary Vaynerchuck, Lars Tvede, Viktor Axelsen”

“Hvis jeg har muligheden for at ændre på vikardækningen i folkeskolen tror jeg, at vi vil få mere inspirerede, motiverede og dygtige unge mennesker ud i samfundet! Derfor har jeg et ret vildt og nyt initiativ under opsejling?”

Del indlægget