Virksomhed: Nicklas Kany
Alder: 33 år
IVÆKSTprisen: Årets væksteventyrer 2014
Største prioritet: Det skal være sjovt at lave lektier!
For mange er lektielæsningen tung og svær – det dræber lysten til at blive klogere. Vi vil skabe lyst til læring. Vi vil inspirere og motivere børn og unge gennem faglige succes-oplevelser.

“Jeg er stolt af mit team. Jeg har fra start været heldig med at få de rigtige mennesker ind i min virksomhed. De har fra start købt ind på visionen og taget den til sig som sin egen. Det har været helt afgørende for vores succes. Jeg er også meget imponeret over hvordan vores mentorer går til opgaven med stor indlevelse og ægte ønske om at gøre en forskel for de mange børn og unge vi hjælper. Det er den forskel vi er sat i verden for at skabe.”

“Jeg har lært af en tidligere chef, – nu har jeg ikke haft så mange chefer – men jeg har lært enormt meget af min far, som det seneste år har været ramt af en voldsom hjerneblødning. …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.