Lix er klar til at disrupte den internationale forlagsbranche

Navn: Camilla Hessellund Lastein
Alder: 24 år
IVÆKSTprisen: Vinder af den Gyldne Hat 2015
Største prioritet: Skabe bedre uddannelsesmuligheder og gøre studiebøger mere tilgængelige

 

“Jeg er stolt af mit team og de mange folk, der er omkring os i front. Både dem der bakker os op og selvfølgelig folkene i teamet.”

“Jeg har lært af en tidligere chef, at hårdt arbejde betaler sig. Men jeg har været iværksætter siden jeg var 20 år gammel. Det er det rigtige for mig. Jeg har en passion for at skabe. Det har jeg ikke oplevet på andre …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.