Global Entrepreneurship Week er i luften!

Vi har i denne udgave af IVÆRKSÆTTEREN taget afsæt i dette års tema for GEW: Samarbejdet mellem corporates og startups. Der i den grad behov for at belyse samspillet og dynamikken mellem de forskellige aktører, for når man skraber overfladen finder man hurtigt ud af, at samarbejder og partnerskaber tager sit afsæt i så meget mere end bare PR-historier og investeringsmuligheder.

Parolen har været, at startups disrupter de store virksomheder og æder sig ind på deres markeder og at de store virksomheder er grådige, topstyrede og hader konkurrencen fra de nye i klassen. De er blevet set som konkurrenter, men virkeligheden er i dag en helt anden. De etablerede virksomheder forsøger at være på forkant med de kommende ændringer og søger derfor hjælp hos mindre virksomheder, når nye forretningsmodeller og …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få også digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere