Danmark skal være en af verdens førende iværksætternationer. Det har været mantraet for skiftende regeringer i mere end ti år. Flere gange har missionen været skrevet ind i regeringsgrundlaget, men trods skyhøje ambitioner og megen snak er det på flere parametre gået direkte modsat.

På det anerkendte iværksætterbarometer Global Entrepreneurship Index (GEI) har Danmark taget en hidtil uset nedtur og er på enkelte områder på niveau med Afrika og lande som Rumænien. På nordisk plan dumper skolesystemet i forhold til at klæde eleverne og de studerende på til at blive forberedt til at drive egen virksomhed, og de unges lyst til at blive iværksættere er på retur.

Derfor er der mere end nogensinde brug for handling, hvis Danmark skal være en af verdens førende iværksætternationer, pointerer Karsten Mølgaard Jensen, administrerende direktør i …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.