Med 150 års erfaring som anerkendt bank og en sikker forretningsmodel planlagt kan det være nervepirrende at kaste sig ud i at tænke helt anderledes og droppe de vante arbejdsgange. Det er dog alligevel, hvad Danske Banks Business Innovation afdeling har gjort. Med et ønske om at fremme vækstmulighederne i landet har afdelingen, med Head of Innovation Klavs Hjort i spidsen, sat sig for at hjælpe danske iværksættere med at eskalere.

 

De store gamle bankbygninger i Laksegade i indre København udstråler mest af alt store penge, dyre forretningsmodeller og corporate-kultur, der har kørt i mange år. Alligevel indeholder bygningerne en afdeling, som til hverdag beskæftiger sig med noget lidt andet end dette. Business Innovation afdelingen har eksisteret siden slutningen af 2015 og er på flere punkter ikke som resten af banken.

“Business Innovation afdelingen er meget ulig de andre innovationsafdelinger i Danske Bank. Jeg beskæftiger mig ikke …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.