Digitale løveunger får 100 dage til at overleve

Udviklingen har været forrygende. Onlineplatformen HelloSkin er oprettet på under 100 dage og er den hurtigst voksende enhed i medicinalvirksomheden LEO Pharmas højtprofilerede ”iværksætterfabrik” LEO Innovation Lab, der har fokus på digitale tilbud til patienter med hudsygdomme, som eksempelvis psoriasis.

For et år siden havde HelloSkin tre ansatte. I dag beskæftiger virksomheden 30 mand og står over for at udvide til Sverige og Norge. Det sker efter virksomheden er slået igennem på markedet i Danmark og England med en unik løsning til patienter med hudsygdomme, hvor de på baggrund af konkrete data fra andre med samme hudlidelser kan identificere produkter, der passer til deres symptomer.

Vi tager vores iværksættertilgang til opgaven med ind og får mulighed for at bygge virksomheden op fra start. …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.