Inde for de sidste par år er flisepest desværre udbrudt utrolig meget. Mange hus ejer er desværre ramt af og det spreder sig hurtigt. Men der er en god grund bag det. Hos Ingen-alger.dk i Roskilde beskæftigere vi os med fliserens og algebehandling i hovedsageligt Roskilde og omegn som er mere ramt end andre steder. Den gode nyhed er at flisepest trives bedst i rene miljøer. Da regeringer igennem tiderne har strammet mere og mere op for miljølovgivningen er luften nu blevet så ren at flisepest trives godt. Dette er jo godt for de fleste af os borger hvorimod det er dårligt for have og hus ejer. Hvorfor er Roskilde så mere ramt end andre steder på Sjælland. Grunden er meget simpel, Da en stor del af Roskilde ligger ud til fjorden er miljøet meget fugtigt. Flsiepest trives bedst i fugtige og rene miljøer. Derfor har pesten de bedste forudsætninger for at kunne vokse og udvikle sig i en fart, så flere fliserensfirmaer kan mærke det på efterspørgelsen. I branchen er det almen kendt at fliserensopgaver er steget støt de sidste par år, for i år og slå rekordt. Aldrig har branchen omsat så meget som i år. Hvorfor ikke Skille sig ud. Hos ingen-alger.dk har vi valgt og skille os ud fra mængden. Når man er iværksætter er det vigtigt og komme på markedet med noget nyt for at kunne få en fod inden for. Vi valgte modsat mange andre og invester i et anlæg som køre med hedevand. Vand på 90 grader slår flisepest, ukrudt og alger ihjel i løbet af meget kort tid. Dette har gjort at vi kan udfører opgaver meget hurtigere end traditionelle anlæg, og dermed kan vi give bedre priser, ligesom vi kan holde en miljøvenlig politik i vores firma. Kunderne elsker det ligesom


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind