Inde for de sidste par år er flisepest desværre udbrudt utrolig meget. Mange hus ejer er desværre ramt af og det spreder sig hurtigt. Men der er en god grund bag det. Hos Ingen-alger.dk i Roskilde beskæftigere vi os med fliserens og algebehandling i hovedsageligt Roskilde og omegn som er mere ramt end andre steder. Den gode nyhed er at flisepest trives bedst i rene miljøer.

Da regeringer igennem tiderne har strammet mere og mere op for miljølovgivningen er luften nu blevet så ren at flisepest trives godt. Dette er jo godt for de fleste af os borger hvorimod det er dårligt for have og hus ejer. Hvorfor er Roskilde så mere ramt end andre steder på Sjælland. Grunden er meget simpel, Da en stor del af Roskilde ligger ud til fjorden er miljøet meget fugtigt. Flsiepest trives bedst i fugtige og rene miljøer. Derfor har pesten de bedste forudsætninger for at kunne vokse og udvikle sig i en fart, så flere …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.